Cursussen & trainingen

I.V.M. CORONAMAATREGELEN FACILITEREN WIJ MOMENTEEL HELAAS GEEN INTRODUCTIELESSEN EN CURSUSSEN

Leren of beter leren boulderen? Wij bieden cursussen en trainingen aan op alle niveaus.

Introductieles

Je hebt nog niet of nauwelijks geboulderd? Vanaf 12 jaar bieden wij introductielessen aan op de zaterdagochtenden van 10:30 tot 13:00. In een les van tweeëneenhalf uur word je door onze instructeur wegwijs gemaakt in de hal en krijg je alle informatie om veilig te kunnen boulderen. Tegen het einde van de les maak je de eerste stap naar de basistechnieken. Deze lest kost €16,- inclusief entree en huurschoenen. Het maximum aantal deelnemers is gesteld op 10 personen. 

Opgave kan per mail of bij een Gropo medewerker achter de bar.

Basiscursus

Heb je nog geen, of weinig ervaring met klimmen en wil je graag starten met een beginnerscursus die alle basistechnieken van het boulderen behandelt? Elke tweede vrijdag van de maand start de basiscursus om 19.00 uur en duurt tot 21.00. In drie lessen worden alle basistechnieken van het boulderen behandeld.
De cursus kost €42,50,- exclusief entree, maar inclusief huurschoenen. Deze cursus is in te stappen vanaf niveau 4c tot en met 5c.

Opgave kan per mail of bij een Gropo medewerker achter de bar.

Gevorderdencursus

Je klimt al een tijdje en bent op zoek naar de sleutel om je klimvaardigheden naar een nog hoger niveau te tillen? Elke eerste maandag van de maand start de gevorderdencursus om 20.30 en duurt tot 22.30. In drie lessen worden uw klimvaardigheden geanalyseerd en geëvalueerd door onze bekwame instructeurs. Op basis van maatwerk en persoonlijke aandacht kun je je vaardigheden verfijnen en verbeteren.
De cursus kost €50,- euro exclusief entree. Voor deze cursus dien je ongeveer een niveau 6a t/m 6c te kunnen boulderen.

Opgave kan per mail of bij een Gropo medewerker achter de bar.

Gropo Bouldergym

 • Adres

  Ulgersmaweg 8
  9731BS Groningen

 • E-mail

  info@gropo.nl

 • Telefoon

  050 - 280 8444