Kinderfeestjes

I.V.M. CORONAMAATREGELEN FACILITEREN WIJ MOMENTEEL HELAAS GEEN KINDERFEESTJES

Op zoek naar een onvergetelijke invulling voor een kinderfeestje? Wij bieden een mooie combinatie van klimmen, ranja en poffertjes voor de jarige en al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.

Een kinderfeestje duurt 1,5 uur. Allereerst worden de kinderen ontvangen met ranja, daarna gaan we zo snel mogelijk de hal in om te boulderen. Dit begint met een instructie over hoe veilig te boulderen in onze hal. Boulderen staat tijdens het feestje uiteraard centraal, onze instructeurs beschikken daarnaast over een flinke rugtas met ervaring en spelonderdelen om de kinderen op hun wenken te bedienen. Tussendoor is er een kleine pauze met ranja en een gezonde snack. Aan het einde wordt er gezamenlijk aan tafel poffertjes gegeten. Deze worden op de tafel verspreid met stroop en suiker. Dit is geen maaltijd, maar een kleine snack om het feest af te sluiten. 

Voor een kinderfeest bij Gropo zijn kinderen vanaf 7 jaar welkom. Jongere broertjes en/of zusjes mogen meekomen en kunnen terecht in de kinderhoek van onze hal. De kosten voor een kinderfeestje zijn €16,00 per kind, met een minimum van 8 en een maximum van 12 kinderen. De groep is tot een half uur van te voren welkom voor cadeautjes en bijvoorbeeld taart die zelf wordt meegenomen. Denk erom dat alle kinderen indoor gymschoenen mee moeten nemen! Gropo verhuurt ook klimschoenen voor €3,50 per paar. 

Op dinsdagen en vrijdagen zijn kinderfeestjes mogelijk van 15.00-16.30 en op zaterdagen van 13.30-15.00 en van 15.30-17.00.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze hal.

Gropo Bouldergym

 • Adres

  Ulgersmaweg 8
  9731BS Groningen

 • E-mail

  info@gropo.nl

 • Telefoon

  050 - 280 8444