Groepen

I.V.M. CORONAMAATREGELEN FACILITEREN WIJ MOMENTEEL HELAAS GEEN GROEPEN


Algemeen

Boulderen met een onervaren groep vanaf 6 personen? Dit kan, echter dient u te worden begeleid door een Gropo instructeur. Hierdoor bent u genoodzaakt om van tevoren een reservering te maken via de mail of via een Gropo medewerker achter de bar. Het dragen van indoor sportschoenen of (huur)klimschoenen is verplicht. Groepen groter dan 15 personen faciliteren wij bij voorkeur buiten onze reguliere openingstijden om op maandagen, dinsdagen, woensdagen of vrijdagen, uiteraard kan er altijd worden overlegd of er mogelijkheden zijn binnen de reguliere openingstijden.

Onderwijs

Groepen van onderwijsinstellingen zijn van harte welkom om te komen klimmen. Gropo is een perfecte plek voor de invulling van bijvoorbeeld een sportdag. In het verleden hebben veel scholen een clinic boulderen onderdeel gemaakt van hun sportdag. In principe duurt een clinic 1,5 uur. Het komt ook voor dat scholen ervoor kiezen om een uur langs te komen, dit is ook mogelijk. Tijdens de activiteit wordt er aandacht besteed aan diverse veiligheidsaspecten en enkele spelregels bij het boulderen. Verder wordt er vooral veel geboulderd en spelenderwijs kennis gemaakt met de sport.

Het is ook mogelijk om een lessenserie van meerdere lessen te boeken. Doordat er nu meer tijd beschikbaar is kunnen we meer aandacht besteden aan bijvoorbeeld technieken en toepassing van spelonderdelen in het onderwijs. Voor onderwijsgroepen hanteren wij aangepaste prijzen. 

Een activiteit kost €6,50 per leerling, het bedrag voor 12 leerlingen is het minimale bedrag (€78,-). Voor verdere vragen of boekingen kunt u altijd mailen naar info@gropo.nl. Een Gropo medewerker achter de bar staat u ook graag te woord.

Bedrijfsuitjes

Ieder bedrijfsuitje bij Gropo duurt 1,5 uur. Na ontvangst neemt de instructeur u mee de hal in voor een veiligheidsinstructie. Bedrijfsuitjes kunnen op verschillende manieren ingevuld worden. Onze instructeurs beschikken over een flinke rugtas met activiteiten en spelonderdelen en hebben daarnaast veel ervaring met dergelijke groepen. Een bedrijfsuitje gericht op teambuilding is bij ons in de hal goed mogelijk. We beschikken over een aantal mooie teamopdrachten waarin samenwerken, vertrouwen, communicatie en leiderschap centraal staan.

Ook is het mogelijk om alleen te gaan boulderen. Onze instructeur neemt jullie dan mee en geeft waar nodig alle tips en trucs die jullie nodig hebben om jullie doel te behalen. Een combinatie van activiteiten is uiteraard ook mogelijk!

Een bedrijfsuitje bij Gropo kost €15,00 per persoon, met een minimum van 6 personen. Drankjes tussendoor of na afloop kunnen ter plekke afgerekend worden, een rekening naderhand is ook mogelijk. Indoor sportschoenen zijn bij ons verplicht, klimschoenen zijn eventueel te huur voor €3,50 per paar. Gropo verzorgt vooralsnog geen maaltijden en/of snacks. Het is in overleg wel mogelijk om bijvoorbeeld een barbecue bij ons te huren. Bedrijfsuitjes zijn op verschillende tijden bij ons te boeken. Voor een boeking of verdere vragen kunt u altijd mailen naar info@gropo.nl.

Gropo Bouldergym

 • Adres

  Ulgersmaweg 8
  9731BS Groningen

 • E-mail

  info@gropo.nl

 • Telefoon

  050 - 280 8444